lördag 7 juli 2012

Flickorna äger

Dagen är gjord. Jag och Sofia har haft en mysdag med de största flickorna i familjen. Vi besökte Skojlandet och tjejerna visade prov på alla sina sinnen. Pannkaka och kladdkaka till mellis, lyx enligt barnen! Måste erkänna att det är lite "lättare" att ta med kidsen till Skojlandet istället för Lek & Bus. Vi behövde inte klättra som galningar mellan alla dess ställningar och trappor, näda istället hoppade vi värren grodor på alla studsmattor. Att barnen tycker det är så kul när föräldrarna är aktiva. Man är ju helt slut efter en heldag med lek :P
Vid halv sex tiden mötte vi upp Jocke, Ante och småbarnen vid restaurang  Efesos. Där blev det gomiddag som i det närmaste kan kallas gooood, för god till och med!

Klappat och klart. Kidsen ligger redan i respektive säng och vi morsor ska snart ut på en långpromenad med Roy. Jocke och Ante ska förmodligen se en 3D film ( i vanligt ordning) så det blir nog inte mycket till att umgås med dem... haha! Vi roar oss förvånansvärt bra utan karlarna faktiskt, trodde inget annat iofs.
Lite trist att Sofia har åkt på jordens ryggvärk. Hoppas det släpper efter promenaden. Får väll försöka massera upp henne så blodcirkulationen kommer igång. Hon skulle nog egentligen behöva en omgång hos min fantastiska massör, men han är ju inte på plats i Örebro för tillfället :/

Jahapp nu börjar Jocke och Ante på att dividera om att åka iväg till golfbanan. Får se om Ante kan få låna klubbor av grannen.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar