måndag 9 juli 2012

Idag har det inte varit någon vanlig dag, utan i särklass världens bästa Daniellas födelsedag

Vilken underbar dag. Vår stora prinsessa har fyllt hela 3år och det har firats rejält. Farmor & Farfar, Johan, Marie & Lucas, Sofia, Ante & deras fina barn. Vilken dag alltså! På morgonen blev hon hyllad med sång och paket, sen fortsatte det vidare ut till lekparken. Kan ni förstå, hon blev så glad att tårarna rann då vi alla sjöng för henne, av glädje. Vilken känsla, hon är bara för god tösabit´n.
Fullrulle hela dagen. Hon fick vara uppe enda till halvtio och leka med sina nya leksaker. Hade inte mage att skicka i säng henne då hon fortfarande var i eld och lågor över sina prylar. Hon fick som hon ville, precis som en treåring ska på sin födelsedag.

Nu är Jocke ute och går med hunden, sen ska vi pysa i säng så vi orkar upp imorgonbitti. Kanske man ska ta och ge älsklingen en liten sovmorgon ändå, trots att han påstår att han sover lika bra på förmiddagen. Jag är egentligen alldeles för trött för att se en film ikväll, men det vore rätt mysigt att bara krypa ner i sängen och småglo lite :) Får se vad orken säger!

Nåväl, kan inte säga det nog många gånger. Dagen har varit suverän, jag tackar syster Sofia för hjälpen med tårtorna, och allt annat som hon hjälp till med för att förbereda gotjejens födelsedag. Nu dröjer det ett helt år till innan tjejen får gråta lyckotårar för sin alldeles egna dag.

Lilla Daniella var inte alls gammal här
Och Oj vad tiden går

Tre hela år :D

Tack världens bästa Daniella för att du finns, för att du gör vår dag till något värdefullt och för att Du är Du. Vi är de lyckligaste föräldrarna i världen som fått dig (och din lillasyster), det är bara så! Vi älskar dig idag, imorgon och för all framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar