tisdag 6 november 2012

Slog två flugor i en smäll

Tro´t eller ej, men jag åkte på jobb idag. Det var inte vilket ställe som helst, utan på Daniellas avdelning. Vilken härlig jobbdag, helt suverän. Snacka om att slå två flugor i en smäll, både jobb och umgås med världens goaste Dani på samma gång, wow!

Svårt skönt att få slänga upp benen på vardagsrumsbordet, bara chilla framför tv:n och dricka Jockes nybryggda kaffe. Jag ska ta å slänga mig in i en dusch. Hann ju aldrig duscha imorse då jag åkte på "krisjobb". Hade precis matat Gry med en frukostmacka, och skulle sätta mig på golvet å leka med henne. Där sprack dagens planer, typ! Får se om jag är ledig imorgon. Skulle det nu visa sig att jag är det så ska jag, Jocke och Gry åka ut till en mysig inredningsaffär några kilometer utanför stan. Daniella är ju på förskolan så hon kan ju inte följa med. Känns roligt att få med Jocke på sådana här utflykter också, han protesterar inte ens, inte ens lite =)

Idag när jag kom hem tog jag in solcellslamporna. Tror faktiskt att det börjar bli lite för kallt för de rackarna. Vill ju inte att de ska gå sönder. Jag som köpte så mycket nya grejer och fixade så fint i rabatten i somras. Näe, det var tid att ta in lite "pynt". På tal om den här förbaskade blomstegen som jag pratat om. Tack vare att jag inte höll mig hemma idag, så blev det ingen stege för min del. Kanske vi kan smita iväg å köpa den imorgon också, när vi ändå skall ut.

Skickade iväg Jocke tidigare idag till polisstationen för att hämta en blankett om; utdrag ur belastningsregistret. Efter att han gjort det så tog han kidsen hem till farmor och farfar. De hade tydligen ätit gomellis där (som de alltid gör när de besöker dem).
Idag fick vi hem blanketten angående Grys inskrivning till förskolan. Imorgon åker den på brevlådan, så hoppas vi såklart att jäntan får plats till efter sommaren. Det är mycket med det här, att fylla i papper och se till att allt flyter på.

Sen kan jag tala om för er, att trots min ringa ålder så ska jag boka en tid för att göra mammografi. Ska ringa dit imorgon. Jag tycker jag haft ovanligt ont i brösten, speciellt ett. Jag vet inte om det har att göra med mina silikoninlägg eller vad tusan det är. Bättre att de får göra en ordentlig undersökning, så jag slipper gå å inbilla mig massa strunt. Kanske kan de se med deras ultraljudsmaskin om det är nått fel på inlägget. Annars får jag ringa Akademikliniken och rådfråga, berätta hur jag känner och hoppas att de kan hjälpa mig!

Nu ska jag duscha, sen mysa ner mig i soffan bredvid min älskling! Gry snarkar, Daniella snarkar... Och snart snarkar nog päronen också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar