söndag 23 september 2012

Kusindop, så vackert!

Vilken intensiv dag! Dopet är avklarat och allt gick över förväntningarna. Mysigt och roligt på samma gång, att få umgås med släkt och vänner. Gry och Isabell skötte sig utomordentligt bra i kyrkan, ja i församlingshemmet också. Två riktigt söta damer som gjorde dagen till något alldeles speciellt. Jag är så tacksam över mitt lilla hjärtegry, så tacksam över mina goa döttrar.

Denna dag är en dag att minnas för livet. Den började med att jag och Sofia åkte iväg vid halvtio till församlingshemmet för att färdigställa det sista. Under tiden fick papporna göra barnen klara. De skulle duscha, äta och klä på sig. När vi var färdiga med dukning och allt var det bara att kila hem igen för att göra sig fräsch inför dopceremonin som hölls klockan ett. Sista bakningen gjorde vi igårkväll, med tanken att det skulle vara så fräscht som möjligt. Kändes skönt att få lite hjälp med både bakning och städning av lokal. Det är ju så mycket att stå i ändå, så man är ju glad för all hjälp man kan få. Varken jag eller Sofia är ju av typen som nöjer sig med "halvdant". Vi har lagt ner mycket tid och kraft för att få "festen" personlig. Den var gjord med omsorg, precis som vi vill ha det!

Jag är så spänd på att få ta del av alla kort. Tackar min vän (Angelica) så innerligt att hon fotade både i kyrkan och i församlingshemmet. Alla doppresenter som Gry fick var mer än väl. Än hur mycket man tackar alla inblandade så känns det ändå som att ord inte räcker till. Hur som helst, vi är TACKSAMMA! Det är lite synd att man under sådana här tillställningar oftast känner sig "småstressad", man vill att allt ska rulla på och att människorna som är bjudna skall känna sig så välkomna som bara är möjligt. Dock brukar denna stress resultera i att man inte riktigt hinner sätta sig ner och fika och prata i lugn och ro, utan man far runt som ett yrväder för att hinna säga ´hej´ till så många som möjligt. Jag hoppas i alla fall att samtliga fick en minnesfull och fantastisk dag. Tycker dock det var lite synd att ingen från Jockes sida närvarade. Å andra sidan är 80 mil enkel väg inte "bara". Vi fick mumsa kakor för deras räkning istället =)

Nu ska jag kila i säng. Imorgon är det förmodligen en ny intensiv dag. Jag och Lena skall till Åsele för "jobb", sen så fyller ju Sofia år. Självklart blir det en sväng till familjen lindberg också. Tror faktiskt vi ska sova där imorgon. Sofia börjar ju jobba vilken dag som helst, så det är bara att passa på medan hon är ledig. Jocke och Ante ska väll troligtvis iväg och spela golf här inom de närmsta dagarna. Det är ett nedrans tjat på grabbarna om denna golf. Tänk om man tjatade hälften så mycket på att, jaa, typ shoppa :) Haha, asch nu ska jag inte var sån. Jocke har ju stuvat in halva bilen med golfklubbor. Vi kan ju inte ha fraktat ´skiten´ 160 mil utan att använda dom :P

Näe, gaddarna sen i säng!

p.s dopkorten kommer så snart jag fått usb-minnet av Angelica! Så lugn, bara lugn jag ska snart se till att stilla ert "bildbegär"... Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar