lördag 30 juni 2012

Eld och lågor...

Man kan inte bli i annat sinnestillsånd när man får shoppa loss. Helt makalöst vad jag har handlat de senaste två dagarna. Det är allt från trepack diskborstar till sjukt fina kläder. Jag bara älskar att få handla. Att unna sig är livets stora glädje. Så känns det nu :)

Vet att jag varit en aning dålig på att uppdatera, men jag har ju besök som ni vet. Har inte alls lika mycket tid att sitta vid datorn och så nu. Har egenligen jätte mycket fina bilder att dela med mig av, men orkar inte ta mig tid för det nu. Berättar istället om hur otroligt roligt det är att få surra, handla och leva gott med familjen. Det är otroligt så skoj vi har.
Idag lämnade vi alla fyra barnen med papporna. Jag och Sofia skulle åka till Marieberg. På fem timmar så hade vi ändå inte hunnit ta oss in på köpcentrat. Det blev att handla lite inne i stan och på "ytter affärerna", alltså de som ligger utanför köpcentrat. Vi kommer åka ut imorgon igen, för att hitta fler nödvändiga saker.
Har fått med mig en mängd vettiga saker hem. Daniella fyller ju år om mindren två veckor så jag har hittat en hel del till henne. Kläder, skor, heminredning, trädgårdsprylar 18 rullar toalettpapper (hahaha) och en jäkla massa annat. Får se om jag pallar lägga ut lite bilder sen. Har köpt två solcellslampor och en jätte fin cykel med en blomkorg som ska stå ute i trädgården. Lamporna lyser sååå fint redan ikväll.

Det här med promenaderna som jag har pratat om tidigare. Ni ska bara veta, vi har gått flera timmar varje kväll. Tiden går så snabbt och käftarna bara glappar då vi är ute och rör på fläsket. Samtalsämnet varierar kan man lungt sagt säga. Vi har nog gått igenom de mesta, men inte tusan är vi trötta för det :) Bara på det imorn igen. Kommer väll kanske inte gå lika långt imorgon eftersom vi ska baka 120 bullar. Sofia har tydligen lovat barnen att få vara med också. Dessa bortskämda barn får ha ett finger med i spelet oavbrutet, jag lovar, det är så :P Idag fick de dra iväg till Lek & Bus landet med Jocke, Ante och sina småsyskon. Som ni förstår var de helt slut då de kom hem. Snacka om att det går i ett för töserna, precis som det ska då det är sommar och semester!

Ikväll spöregnade det när vi var ute, men ändå blev det att traska i närmare 2 timmar. Oh yes, duktig är bara förnmanet. Nä nu ska jag och Soffan köra lite kvällssnack och sänka en liten nattmacka. Man får det när man har besök :)
Vi höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar