fredag 15 juni 2012

Herregud vilket tjatter

Ja, det gäller att ha energi då man umgås med Sveriges tjattrigaste treåring. Vi har haft bästa Fia och Mister på besök. Det blev kaffedrickning och lekparkshäng. Kan ju lugnt påstå att man fick jobba för att få en syl i vädret. Daniella gick på sockerkick så det var bara att hålla i hatten. Hon är för go med alla sina uttryck, milt sagt! Vi har lekt kurragömma så det står härliga till. Besöket hann inte mer än sticka näsan utanför dörren så fick jag springa runt som ett yrhöns och leta. Vilken lek alltså, att små barn kan tycka det är så roligt.
Men visst är det väll trevligt med lite norrlands besök emellanåt, det behövs! :)
Jocke kom precis hem så han fick ta barnen och kila ut till lekparken. Jag snabbstädade köket vars kaksmulor låg över halva golvet. Mycket märkligt, hur kan det ens finnas tillstymmelse av kaksmulor då huset har haft två hundar?! Nåja, nu är det rent och fint i alla fall!

Inte nog med att vi har haft finbesök. Jag har fått springa som en dåre fram och tillbaka till "lillskogen" för Roy är toklös i magen. Undra just vad han har fått i sig. Nu ligger han utslagen på golvet så det verkar inte gå någon nöd på han.

Ska lägga upp några bilder från dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar