fredag 22 juni 2012

Midsommar!

Midsommarmorgon i all ära. Vaknade vid nio tiden till att Jocke stod i köket och gjorde iordning en liten brunch till familjen. Daniella hade tydligen vaknat redan 05.20 så det hade hunnit med att åka till andra sidan stan för att leka i nån trevlig nybyggd lekpark, typ där farmor och farfar bor. Jag då, jo jag sov så gott helt oberörd att ena ungen vaknat.

Idag blir det midsommarfirande i brunnsparken. Det är anordnat mängder för barn tydligen. Teater, karuseller, dans kring midsommarstången, sångstund och massa annat roligt. Först hade vi planer på att åka ut till landet för att umgås med farmor och farfar. Vi skippar det i år faktiskt. Kan vara skönt att fira här inne i stan istället. Vi får ju som bekant besök efter helgen sen blir det ju resa upp till Vilhelmina å så.
Gry har hunnit med att midsommarbada nu på morgonen. Hon är klädd i en supersnygg klänning som hon fått av min arbetskollega/bingopolare :) Vi får se vad Daniella ska ha för kläder idag, det är ju inte direkt någon brist på den varan här inte, host host! Haha...

Ska ta å göra mig lite finfin nu. Adjökens...

Glad Midsommar på er allihopa!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar