onsdag 8 augusti 2012

En golfrunda, jajamen!

Herregud! Jocke har idag fått med mig (och Gry) till golfbanan. Han valde att sluta vid lunch bara för att vi skulle hinna innan Daniella skulle hem från förskolan, jag gjorde det, fattar ni... Jag gjorde det! Jag som gjort klart för han gång på gång att det blir ingen "golfbana" för min del. Det var faktiskt ganska kul att bara följa med som sällskap. Men hade nog varit roligare om jag hade spelat!

Idag då vi hämtade Daniella blev hon huur glad som helst att vi kom alla tre. Hon är ju van vid att det antingen bara är jag (och Gry) eller bara Jocke. När vi hade packat ihop oss och letat oss ut från förskolan tog vi en promenad ner till ica för att handla lite. Gumman fick yoghurt och glass. Vi hittade en perfekt bänk att slå ner rumporna på precis utanför ica, det var en nedrans tur att vi precis hann hem innan regnet kom. Förresten så passade jag också på att köpa två stoora kärnfria meloner då priset bara var 5kr/kg. Det blir nått att smaska på ikväll. Karln har redan hunnit tjata några gånger på att jag ska gå och fixa några skivor, men han får gott vänta tills jag har bloggat färdigt :)

Gick en liten promenad för ett tag sedan, i totalt spöregn. Man har som inget val då man har hund. Det är i och för sig ganska bra,  för då kommer man alltid ut oavsett väder!
Nu ska vi mysa ner oss i soffan å se fotbollsmatchen på tv4. Det borde alla göra!!! Vi har dock ett litet dilemma, för en del av handbollsmatchen går samtidigt!

Nu har jag inte tid med detta längre! 21-21 i matchen... Grrrr nervkittlande!

Jocke på golfbanan idag

Klart att första besöket på gustavsviks golfbana skulle fotograferas :D 

Man behöver tydligen en hel utrustning för att spela golf.
 Handske, skor och en hel bag full med diverse prylar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar