lördag 4 augusti 2012

Tedrickning strax efter midnatt!

Det märks att syrran har kommit hit. Vi har precis hällt upp en varsin stor kopp te och ska sätta oss och surra ett tag. Daniella och Emma har lekt så bra att morsorna är i chock. Helt ensamma i flera timmar har de roat sig inne på gummans rum. Vi har bara stuckit in huvudena för att se så allt gått rätt till, av ren nyfikenhet :)
Vi drog iväg en snabbis alldeles nyss till Statiol. Mjölk till kidsen och kaffemänniskorna var ett måste. Lagom tid att dra ut vid midnatt. Vi gick 1h med Roy. Sofia fick ta kopplet och jag greppade stavarna. Känns skönt att det i alla fall blev 1 timme ikväll, 35 minuter är i minsta laget. Magen känns bättre så nu är det bara till att börja traska igen.

Imorgon drar vi som sagt iväg till landet. Barnen har pratat halva dagen om att få bada. Dani lekte någon form av "badlek" här på vardagsrumsgolvet innan kompisen anlände. Hon låtsades simma, i varmt skönt vatten. Sanningen var dock den att hon låg som en stel groda med armarna utåt på ett kallt parkettgolv. Låt fantasin få flöda, det är väll slutsatsen man kan dra av denna lek :)
Vi får hoppas att hon inte fått blodad tand efter OS-tattandet. Ögonen var som tefat då hon tittade in damerna som hoppade trampolin. "Mamma, så ska jag göra imorgon i farmor och farfars pool", Hmm "Njaa, det ska du nog inte", tyckte jag!

Nää, nu ska jag surra med syrran. Vill ju inte att ni ska få föör mycket intressant att läsa... Hahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar