torsdag 2 augusti 2012

Ett par skrapsår kan vara döden!

Jahapp, då var besöket på BVC gjort. När vi skulle till att gå så ramlade Daniella och skrapade knäna. Det var inte mycket men det räckte tydligen för att det skulle bli världens gnäll på henne. Vi skulle till lekparken efter besöket men hon blåvägrade, allt för ett par skrapsår på knäna. Det räckte inte med att hon fick plåster på bvc. Känns trist att sitta inne när det är så fint väder, hade gärna sett att vi gick ut en sväng istället. Men bruden med skrapsår får väll bestämma då!
Det gick galant för Gry på rutinkontrollen. Hon har dock hoppat upp ett snäpp på sin kurva. Tror minsann att lilla Gry är en matglad liten piga :) Lite roligt att bvc-sköterskan jämförde henne med en sex månaders bebis i utvecklingen. "Hon är väldigt medveten för att bara vara fyra månader". Nåväl, nu ska jag inte låta skrytig, men lite kungligt är det :D Hon rullade runt som en liten boll där på skötbordet!
Näe, nu får det bannemig vara nog. Dags att rycka upp Daniella ur soffan så vi tar oss ut, här går det inte att sitta bort dagen.

3 kommentarer:

  1. Att du ens orkar! Tycker nästan synd om barnen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det är just för att du ska ha något intressant att läsa :D

      Radera
  2. Det är sorgligt Camilla. Dina barn verkar vara objekt för dig såsom du beskriver dom, vilket är synd då de är jättesöta barn. Gud nåde om något utav barnen skulle ha något fel eller göra fel, för det verkar ju inte passa i ditt liv. Dessutom, många ggr när man läser så är det viktigaste för dig att barnen har märkeskläder. Absurt. Ja det är lite intressant för den dagen jag får barn så vet jag hur jag inte ska bete mig genom att läsa här :)

    SvaraRadera